<

Review; Crypto Trading Signals van AllesOverCrypto

Crypto Trading signals

De mannen achter Crypto Trading Signals hebben een nieuw product bedacht. Namelijk het verstrekken van actuele crypto trading alerts. Wanneer jij je aanmeldt voor deze service krijg je actuele trading allersts inclusief take profits en stoploss settings.

Naast deze signals krijg je ook nog eens toegang tot een actieve community met gelijk gestemde. Hier kun je uitgebreid praten over crypto trading opportunity’s.

Alles over crypto signals

Hoe zien de crypto trading signals er uit?

De crypto trading signals zijn alerts met concrete instapmomenten die zich op dat moment voordoen. 

Je krijgt precies te lezen op welk moment je moet instappen en op welk moment je moet verkopen. Bij sommige trades ga je short, wat betekent dat je speculeert op een daling. Dit doe je via Binance Futures. 

Meer dan alleen koop- en verkoopsignalen

Als je een abonnement afsluit, krijg je meer dan alleen trading signals. Je leert ook nog eens meer over het traden zelf. De kennis die je opdoet heeft eigenlijk meer waarde dan de signalen zelf. Je krijgt een hele duidelijke inkijk in de analyse achter een signaal. Je kunt dan ook voor jezelf na gaan of de analyse klopt. Dit zijn goede leermomenten

Naast de signals en de actieve groep waar je aan kunt deelnemen is er ook iedere twee weken een livestream waarin je leert hoe je technische of on-chain analyse doet. Je mag ook je eigen technische analyse inbrengen om zo feedback vragen zodat je kunt zien of jouw analyses goed zijn.

De makers van de Crypto Trading Signals?

De Crypto Trading Signals zijn van AllesOverCrypto. Dit bedrijf is van Patrick Suiker en Derek Westra. Zij hebben als als missie om Nederlanders en Belgen zo veel mogelijk kennis bij te brengen over crypto. 

Het bedrijf AllesOverCrypto is door de jaren heen flink gegroeid en er zijn tal van crypto experts bijgekomen. De drijvende kracht achter de signals is trader Joël Martina. Hij stort zich al sinds 2017 op het traden in crypto en doet dit zeer goed.

Martina krijgt hulp van Tyler Polwort, dit is een Amerikaanse trader. Voordelig van deze combinatie is dat Tyler op andere tijden de markt in de gaten kan houden en hierdoor komen er meer signalen. 

Nu voor maar 27 euro per maand!

Signalen, educatie, community

Hoe werken de signals?

De signals werken simpel. Jij krijgt een bericht op het moment dat er een goede gelegenheid is om een positie in te nemen.

Alle trades vinden plaats op Binance. Sommige trades hebben BTC als basismunt, anderen USDT (stablecoins), maar desgewenst kun j ook Euro’s gebruiken. 

Houd er rekening mee dat er meestal soms tot wel 10 trades actief zijn, maar soms zijn er ook dagen waarop je volledig uit de markt bent. 

Hoe ziet een signal eruit?

Een signaal ziet er als volgt uit:

crypto trading signal voorbeeld

Bovenin zie je het handelspaar en het timeframe waarin het signaal geanalyseerd is. Daarnaast staat aangegeven dat dit een short trade is en dat er gebruik gemaakt wordt van limit orders. Als laatste staat de trade op Binance is.

Hieronder volgt de uitleg en het hoe en waarom. Daarnaast wordt er een entry point en een stop-loss gegeven (eigenlijk altijd).

Daaronder staan vijf “targets. Op deze targets kun je een deel van de winst nemen of je stop-loss omhoog schuiven. Soms komen er updates waarin aangegeven wordt dat dit is gedaan. 

Signals via Discord?

De trading signals komen binnen via de chat-app Discord. Je maakt heel simpel een account voor deze app (met je telefoonnummer of een e-mailadres) en je meldt je aan voor de AllesOverCrypto groep. 

Daarna klik je op een link die je per e-mail hebt ontvangen en daarmee krijg je toegang tot het besloten gedeelte waarin de signals worden weergegeven. Kom je er niet uit? geen zorgen, AllesOverCrypto heeft een hele duidelijke handleiding. 

Resultaten van de signals

Alle trades worden vastgelegd in een logboek. Dit maakt dat de resultaten heel transparant zijn. Dit is een goede weerspiegeling van de eerlijkheid en betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle trades winst op leveren! Af en toe draai je verlies met een trade, maar zelden meer dan 10%. De winsten zijn vaak hoger dan de verliezen.

Eindoordeel

We kennen de mannen van AllesOverCrypto van de Crypto Masterclass en de Crypto Parels. Ook dit product is weer van goede kwaliteit en met recht een “pareltje”te noemen!

Voor €27 per maand krijg je een hoop winstgevende signalen. Als je voldoende kapitaal inzet, maak je puur op de signals al winst en dit zorgt ervoor de je de maandelijkse kosten er met gemak uit haalt.

Kortom, de signals zijn het abonnementsgeld dubbel en dwars waard!

Nu voor maar 27 euro per maand!

Signalen, educatie, community

Please follow and like us:
Getagd: / / / / / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel hem dan onder je vrienden ;)