<
last minute vakantie

Last minute vakantie; zo vind jij je ideale last minute vakantie

Het is juli. De zomervakantie is begonnen en wij waren niet zo slim om van te voren een vakantie te boeken. Wij dachten ach..tegen die tijd zien we wel waar we naar toe gaan op vakantie. Als het mooi weer is blijven we in Nederland, en bij slecht weer zoeken we de zon op. Okay, het is mooi weer dus blijven we in Nederland. Alleen zo denkt iedereen er kennelijk over want echt ALLES is vol!!Dan maar voor een last minute vakantie, maar hoe?

Internet afspeuren

Er zit voor ons dus niks anders op dan het internet af te speuren naar een leuke camping, liefst niet al te ver rijden, en als we geen leuke camping kunnen vinden dan wellicht een reisje naar de zon. Het mooie is nu wel dat we voor een last minute kunnen gaan.

Andere mogelijkheden om de ideale last minute te vinden

Het internet afspeuren is niet de enige manier waarop jij je ideale last minute kan vinden. In dit blog geef ik je nog wat tips om jouw last minute te vinden.

Aanmelden bij vlieg- en reisorganisaties

Door je aan te melden voor de nieuwsbrieven van vlieg- en reisorganisaties krijg je altijd als eerste de nieuwste last minutes via de mail binnen. Dit kan enorm waardevol zijn. Je bent namelijk altijd als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en promoties. Dit zorgt ook voor een hoop minder struin en zoekwerk op internet door de o, zo vele aanbiedingen.

Incognito surfen

Wanneer je wel zelf aan je grote zoektocht naar de beste last minute begint zorg dan altijd dat je “incognito” surft. Daar bedoel ik mee dat je verborgen surft en vanaf verschillende apparaten gaat zoeken naar je ideale bestemming. Als je dit niet doet zal je continu dezelfde aanbiedingen te zien krijgen. Wissel regelmatig van telefoon naar tablet of laptop en wis regelmatig je cookies. Zo zul je veel meer diversiteit aan aanbiedingen zien.

Deze websites hebben regelmatig goede deals

Wanneer je in de positie zit dat je vakantiebestemming niet uitmaakt kan je bij bijvoorbeeld skyscanner de zoekopdracht op “overal” zetten. je krijgt dan een duidelijke en overzichtelijke lijst met de goedkoopste tickets. Als je de datum op “de hele maand” zet zie je precies op welke dag je het goedkoopste vliegt. Tix .nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. Bij Tix.nl vind je snel en eenvoudig een passend aanbod. Corendon Vliegvakanties, ooit begonnen als Turkije specialist, vliegt tegenwoordig naar bestemmingen als; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonië en Tunesië. Dit zijn allemaal fijne en duidelijke websites waar jij wellicht je ideale last minute kan vinden.

Vergelijkingsite voor jouw last minute vakantie

Het kan natuurlijk allemaal nog veel makkelijker wanneer je naar een vergelijkingssite gaat zoals hieronder. Je hoeft enkel je wensen in te vullen je ziet welke reizen er beschikbaar zijn in de periode dat jij op vakantie wil.

Wij willen jullie een fijne vakantie wensen en veel succes met het kiezen van de juiste bestemming!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *