<
Thermen Berendonck , heerlijk ontspannen in Oosterse sferen

Thermen Berendonck; Oosterse Sferen in het nieuwe Thermen Berendonk

Op en top genieten van een nieuw wellness resort

Het is vrijdag ochtend en ons weekend is begonnen.. Vandaag gaan we naar het nieuwe wellnessresort Thermen Berendonk. We gaan ons heerlijk laten verwennen en laten ons onder dompelen in luxe en weelde in Oosterse sferen.

Pas geopend

Thermen Berendonk is sinds 1 mei geopend en gasten kunnen kunnen hier genieten en ontspannen. Het veelbelovende Thermen Berendonck heeft als thema 1001 nachten en belooft ons het oosterse geluk te ervaren. Het welnesresort Thermen Berendonk is het meest innovatie en duurzame welnesscomplex van Nederland, en misschien wel van heel europa.

Efteling of toch niet?

Bij binnenkomst leek het even alsof we in de rij stonden voor het kopen van een kaartje bij de Efteling. Sprookjes achtige taferelen en de zoete welnes geuren in combinatie met kruidige wierook kwamen ons te gemoed. We zagen meteen dat dit DE plek was om je in Nederland letterlijk onder te dompelen in oosterse sferen.

1001 nachten

Na een korte uitleg van de mevrouw achter de balie gingen we gewapend met een plattegrond en onze tas met badjas en slippers het gebouw in. We moesten 2 grote trappen afdalen en kwamen aan in de kleedruimtes, de enorme kleedruimtes met heel heel veel kluisjes. De 1e indruk was goed. Alles spik en span en heerlijk fris en schoon. Dit in tegenstelling tot veel andere wellness resorts. Het thema Duizend en een nacht is overal doorgevoerd. Tot in de kleinste details. Alles ademt hier de luxe van een oosters paleis

4,5 meter breed LED-scherm

De rest van de dag hebben we genoten van de meditatiesauna, de panoramasauna met uitzicht op de prachtige waterplas van De Berendonck. Hier heb je een prachtig uitzicht. Ook het zoutwaterbad welke is geinspireerd op de Adalaj Stepwell in India konden we uiteraard niet overslaan. We hebben genoten van een voortreffelijke lunch in het restaurant en om de dag op een heerlijke manier af te sluiten hebben we gekozen voor een heerlijke massage! Wat knapt een mens daar van op!!

16 sauna’s

Thermen Berendonck heeft maar liefst 16 sauna’s, 3 stoom baden, schrubbadhuis en een corridor die is nagebootst van de Tai Mahal. Er is een beautycentrum met een enorm scala aan massages en andere beautybehandelingen. Aan de inwendige mens is ook gedacht met een bar in het zwembad, een Indiaas theehuis en een restaurants.

Thermen Berendonck biedt diverse arrangementen waaronder een openingsactie met buffet of een openingsactie met massage. Het is zeker de moeite waard om van 1 van de arrangementen die ze aanbieden gebruik te maken.

Conclusie

Als jij , net als wij, houdt van een heerlijke dag ontspanning dan raden we je aan om een keer naar Thermen Berendonck gaan. De sauna is echt schitterend en alles is in orde. Het is een feest om hier rond te kijken, te genieten en je lekker in de watten te laten leggen.

One comment on “Thermen Berendonck; Oosterse Sferen in het nieuwe Thermen Berendonk

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *