<

Review Day Trading Masterclass van Kevin Timmer

Day trading masterclass

Wat is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?


Met Day Traden is dagelijks enorm veel geld te verdienen en dat kan Kevin Timmer je als geen ander uitleggen met zijn Day Trading Masterclass.

Daarom hebben wij deze review geschreven net als dat we eerder de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk hebben onderzochten.

Day Traden wordt steeds bekender in Nederland. We hebben nog niet zoveel traders als bijvoorbeeld in Amerika of Engeland. Daar zijn veel traders die een aardige boterham verdienen met day traden.

Misschien ben je zelf ook al begonnen met traden of wil je gaan starten dan is het lezen van deze review over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer een goed begin.

Met Day traden is een hoog inkomen te verdienen en je kunt traden waar en wanneer je wilt. Je zult zien dat je al snel je huidige baan op kunt zeggen mits je geld, tijd en energie steekt in dit mentorprogramma, want, vergis je niet. Als je niet weet wat je doet kan je zomaar ook heel veel geld verliezen. Daarom is het van belang om goed beslagen ten ijs te gaan en dat je er voor zorgt dat je weet wat je doet. De Day Trading Masterclass voorziet jou van deze belangrijke informatie zodat jij zelf ook winsten kan gaan genereren als day trader.

Als beginner zie je door de bomen het bos niet meer. Ook ik was ooit een beginner. Ik verzamelde heel veel informatie van internet en YouTube maar hierdoor leerde ik ook veel tegenstrijdige dingen wat resulteerde in (grote) verliezen. Uiteindelijk kwam ik bij de masterclass van Kevin Timmer terecht en deze heeft mij goed op weg geholpen. Zo goed dat ik niet langer geld verloor. In tegendeel, ik maakte winsten!

GA DIRECT NAAR DE TIJDELIJKE KORTINGSPAGINA EN ONTVANG €500,- KORTING!

Maak gebruik van de korting die alleen vandaag geldig is.

Wat is Daytraden?


Daytraden is op dagbasis handelen in aandelen of valuta op de beurs. Om dit winstgevend te doen moet je de prijsfluctuaties van de handelsdag goed in de gaten houden.

Daytraders staan bekend om hun mindset en discipline. Dit heb je als daghandelaar ook beslist nodig. Als je een goede strategie hebt dan is het noodzakelijk om je hier aan te houden en je emoties uit te schakelen. Iedere Daytrader maakt ook mindere periodes door en dan is het belangrijk om met de juiste mindset toch de juiste beslissingen te nemen.

Daytraden is een van de veiligste manieren om geld te verdienen! Alle opties sluit je pas aan het einde van de dag om risico’s te vermijden. Onverwachts geld verliezen is er op deze manier niet bij.

Dat je weinig risico loopt en veel geld kunt verdienen met day traden dat ontdekte ook Kevin Timmer die begon op de Amerikaanse stock market. Simpelweg omdat hier veel geld te verdienen is.

Bekijk hieronder de video waarin Kevin in 10 minuten tijd 400$ verdiend.


Wat is de Day Trading Masterclass?


De Day Trading Masterclass is het coachingsprogramma van Kevin Timmer.

Je wilt beginnen met daytraden maar hoe begin je nou? Alle begrippen en technieken worden je uitgelegd door Kevin Timmer in zijn Day Trading Masterclass.

Wat is de Day Trading Masterclass precies en wat kan het voor jou betekenen?

 • De Day Trading Masterclass bestaat uit een videocursus met meer dan 12 uur aan videomateriaal.
 • In deze beelden zijn de 4 technieken te zien die Kevin zelf gebruikt en die jarenlang getest zijn.
 • Je gaat dagelijks traden samen met Kevin
 • Traden met Kevin betekent dat je je winstkansen met 100% verhoogt.
 • Er zijn dagelijkse live sessies van 15:00 tot 22:00 uur die je kunt volgen.
 • Tijdens deze sessies deelt Kevin zijn scherm. Hij vertelt jou wat hij doet zodat jij hetzelfde kunt doen. De winst die Kevin maakt maak jij dus ook. Op deze manier leer je zo precies de technieken die Kevin bij het traden toepast en kan je deze ook gaan toepassen.
 • Bij de wekelijkse mentor sessies kan je al je vragen stellen aan Kevin. Alle sessies worden opgenomen dus als je er eens niet bij kan zijn dan kan je de opnames terug kijken wanneer jij wilt.
 • Kevin gebruikt bij het traden gebruikt scanners. Deze scanners deelt hij met jou zodat jij ook alle voordelen kunt behalen door het gebruiken van deze scanners.
 • Er is een community. In deze community delen ervaren traders hun ervaring met het traden. Erg leerzaam dus en bovendien een leuke sociale manier om een fulltime-trader te worden. Het is altijd fijn om contacten te hebben met mensen die de zelfde interesses hebben.

GA DIRECT NAAR DE TIJDELIJKE KORTINGSPAGINA EN ONTVANG €500,- KORTING!

Maak gebruik van de korting die alleen vandaag geldig is.

Voor wie is de Day Trading Masterclass gemaakt?


Deze cursus is niet voor iedereen geschikt. We hadden het er al eerder even over. Je hebt de juiste mindset en discipline nodig om succesvol te zijn. Met het traden zul je genoeg winstdagen maken maar vergeet niet, ook de verliesdagen horen erbij.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin begon in 2014 met traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Een cursus als de Day Trading Masterclass was er nog niet dus Kevin heeft alles zelf moeten uitvinden.

Het duurde ruim 2,5 jaar voordat Kevin Timmer zijn leef en werkstijl helemaal had ingericht zoals hij dat voor ogen had.
Tegenwoordig is hij een fulltime-daytrader die abnormale bedragen per dag omzet op de aandelenmarkt.
Door zijn financiele vrijheid reist Kevin de hele wereld over. En of hij nu op Bali of in Barcelona zit overal kan hij in korte tijd zijn geld verdienen.

GA DIRECT NAAR DE TIJDELIJKE KORTINGSPAGINA EN ONTVANG €500,- KORTING!

Maak gebruik van de korting die alleen vandaag geldig is.

Day Trading Masterclass review en onze ervaringen


De cursus is erg toegankelijk. Het videomateriaal van de cursus is van hoge kwaliteit. Ook voor de beginnende trader is alles goed te volgen. Hierin is de feedback van het YouTube kanaal meegenomen waardoor de cursus heel toegankelijk is.

In de video’s wordt alles duidelijk en op een heldere manier uitgelegd. Of je nu een beginner bent of je bent al wat verder alle aspecten van het day traden worden goed uitgelegd.

Wat krijg je allemaal?


In het video’s leer je alles wat je nodig hebt om te day traden. Het is een vervolg op de YouTube video’s. In de video’s welke bij het lesmateriaal horen legt Kevin de materie veel uitgebreider uit. In de video’s wordt alles verteld over brokers, indicatoren en de software. In totaal krijg je 12 uur videomateriaal waarin alles tot in de puntjes zal worden uitgelegd.

De YouTube video’s zijn een mooi begin maar als je echt wilt leren traden dan is de Day Trading Masterclass een must.

Wat is inbegrepen in de cursus

Video cursus van 12 uur
Dagelijkse live tradingsessies met Kevin
4 bewezen strategieën
Wekelijke Q&A sessies
Community
Scanners
Het 12 uur durende videomateriaal bestaat uit 8 modules
* Module 1. Dit is een introductie en hierin wordt uitgelegd wat het day traden precies inhoudt en waarom er op de Amerikaanse markt gehandeld wordt en niet op de Nederlandse.

 • Module 2. In deze module gaat Kevin wat dieper in op de materie en zal je leren hoe je grafieken moet lezen en hoe je de prijzen in de grafieken ongeveer kunt voorspellen. Het gaat hierbij onder andere om: Pullbacks, Channels, Gaps en Volume.
 • Module 3. Hier leer je meer over Bull- en Bearflags. Hoe leer je patronen herkennen om succesvol te traden.
 • Module 4. Hoe gebruik je indicators en hoe juist niet. Leer hoe en waarom Kevin bepaalde indicators gebruikt.
 • Module 5. Welk type orders kun je plaatsen? Sell stop / buy stop / limit orders komen allemaal aan bod.
 • Module 6. Je leert alles over het voorbereiden en het maken van een trading plan.
 • Module 7. Welke strategieën gebruikt Kevin en hoe gebruikt hij ze. Je leert het in deze module.
 • Module 8. Je ziet Kevin live traden en alles wat in de vorige modules is behandeld zie je nu in de praktijk.

Naast deze modules ontvang je ook nog een mooie bonus

✅ Bonus 1. Het vinden van de beste scanners.
Kevin gaat jou de beste scanners laten zien zodat jij met behulp hiervan de beste resultaten kunt behalen.

✅ Bonus 2. Dagelijkse aandelen lijst.
Je ontvangt iedere dag een aandelen lijst die interessant kan zijn.

✅ Bonus 3. Excel templates.
Het bijhouden van data is erg belangrijk maar dit kan ook een lastige opgave zijn. Je zult daarom handige templates ontvangen die het makkelijk maken om alle cijfers en data te verwerken.

Samenvatting


Je ontvangt een compleet pakket aan lesmateriaal en je kunt persoonlijke hulp van Kevin verwachten. Je ziet met eigen ogen hoe Kevin te werk gaat en met het day traden zijn geld verdient.

Niet goed geld terug garantie: Als je de Day Trading Masterclass hebt besteld en je bent er niet tevreden mee dan kun je tot 14 dagen na de aankoop je bestelling annuleren. Je stuurt een mail naar Kevin en je krijgt je geld terug.

De Day Trading Masterclass is zeer waardevol voor iedereen die zich part-time of full-time wil bezig houden met day traden. De persoonlijke sessies met Kevin zijn zeer leerzaam. Je ziet direct wat je hebt geleerd en hoe Kevin dit in de praktijk toepast.

Wil jij ook starten met de Day Trading Masterclass en de eerste stappen zetten naar een zorgeloos en vrij leven? Maak dan nu gebruik van de 500 euro korting op de Masterclass en start met traden op de Amerikaanse markt.

Wat kost de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

Normaal kost de Day Trading Masterclass 997 euro. Er loopt nu een actie waarmee je 500 euro!!! bespaart op de Masterclass. Als je nu besteld dan betaal je voor de hele cursus maar 497 euro.

Als je nu besteld ontvang je ook nog een maand lang GRATIS live training sessies. Als je dit na de gratis maand ook nog wilt dan kost dit 99,97 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar.

Day Trading Masterclass kopen


Als je nu net zo enthousiast bent als dat wij en je wil gaan starten met de Day Trading Masterclass maak dan nu gebruik van de 500 euro korting en zet vandaag nog de eerste stappen naar een leven met financiele vrijheid!

GA DIRECT NAAR DE TIJDELIJKE KORTINGSPAGINA EN ONTVANG €500,- KORTING!

Maak gebruik van de korting die alleen vandaag geldig is.

Alternatieven voor traden die ook interessant zijn

Het kan natuurlijk zo zijn dat Cryptocommunity.nl niet helemaal bij jou past of misschien wil je je nog verder verdiepen in alles wat met traden en geld verdienen te maken heeft. Daarom heb ik een lijst gemaakt met pagina’s met uiteenlopende informatie over geld verdienen met internet

Please follow and like us:
Getagd: / / / / / / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel hem dan onder je vrienden ;)