<
Bol Masterclass

BOL MASTERCLASS 2.0 REVIEW VAN RIA JUAN

Jij bent waarschijnlijk opzoek naar reviews en ervaringen over de Bol Masterclass van Jia Ruan. Daarom ben je op deze pagina gekomen. En dat is maar goed ook.

Per maand zijn er meer dan 1500 mensen die zoeken op Google naar zoektermen die te maken maken hebben met Jia Ruan en de Bol Masterclass. Dat is natuurlijk niet voor niks. De Nederlandse Jia Ruan is ontzettend populair en is naar eigen zeggen succesvol geworden door het verkopen van producten op Bol.com

Op deze pagina vertellen wij je alles over Jia Ruan en over Bol Masterclass.

Wie is Jia Ruan nu eigenlijk?

Jia Ruan is de oprichter en eigenaar van de Bol Masterclass. Tijdens zijn HBO studie kwam hij erachter dat hij niet het traditionele leventje wilde hebben. Hij wilde geen 9-5 baan, schulden aflossen en dat tot je met pensioen gaat en dan pas (hopelijk) kan gaan genieten. Hij wilde niet in dat o, zo bekende vaste stramien raken waar zo velen van ons in vast zitten.

Delen van succes

Hij besloot zijn eigen succes te creëren en na veel zwoegen heeft hij dankzij E-Commerce zijn eerste succes behaald. Hij verdient nu zijn geld met het verkopen van producten op Bol.com. Omdat Jia Ruan zijn successen graag wil delen en aan anderen wil leren besloot hij om de cursus Bol Masterclass te maken. Hierin legt hij uit hoe je geld kan verdienen met Bol.com en E-Commerce.

Naast deze Bol Masterclass heeft Jia Ruan ook een populair YouTube kanaal en ook een instagram account waar hij meer dan 32K volgers heeft.

Bol Masterclass 2.0 review

De Bol masterclass is een online videocursus waarmee je gaat leren om producten uit het buitenland (China) in te kopen, en via Bol.com te verkopen. Hij legt je stap voor stap uit hoe jouw E-Commerce business succesvol wordt op Bol.com. Uiteraard leer je in de training de details, de technieken en de juiste methoden om dit op een goede en winstgevende manier te doen.

Je leert onder andere:

  • Wat zijn goede producten om in te kopen?
  • Waar moet jij op letten wanneer je producten inkoopt.?
  • Hoe haal je de producten zo goedkoop mogelijk naar Nederland?
  • Verkopen van de producten op Bol.com, hoe doe je dat?
  • Hoe kun je opschalen en veel winst maken?

Je leert en echt bedrijf te bouwen waar je trots op kunt zijn, en heel erg goed van kunt leven.

Resultaten en ervaringen van Jia’s cursisten

Je kunt dus wel zeggen dat je in grote lijnen alles leert wat je nodig hebt om goed te kunnen verdienen via Bol.com. Jian deelt regelmatig resultaten van cursisten. In het Leden-gedeelte van de Bol Masterclass zijn er ook genoeg resultaten en recensies te lezen.

Hieronder een greep van een aantal resultaten.

  • Een persoon die inmiddels 4 maanden in de ‘Tribe’ zit, zegt dat hij gemiddeld zo’n 25 bestellingen per dag heeft. Hij verdiend hier zo’n 250 euro per dag mee (inclusief btw en belastingen)
  • Een andere deelnemer die na twee maanden bezig te zijn screenshot laat zien van 2000 euro per maand
  • Een jongen van 19 laat een screenshot zien van een uitbetaling van 3000 euro (in 1 maand)
  • Iemand die na vier maanden bezig te zijn geweest zegt dat hij ontslag heeft genomen en al 2000 euro netto per maand verdient.
  • Een zwangere vrouw die 3 maanden bezig is verteld dat ze vanuit huis werkt. Ze heeft een E-Commerce bedrijf opgestart waarmee ze netto 4500 euro per maand (!) binnenhaalt

Op het internet kan je genoeg andere ervaringen en resultaten vinden van mensen die aan de slag gegaan zijn met de Bol Masterclass van Jia Ruan

Inspirerende video’s en Podcasts

Er komen regelmatig leuke en inspirerende video’s op zijn eigen YouTube-kanaal. Hier doe je veel tips en inspiratie op. Jia wordt ook regelmatig geintervieuwd door de media. Hij is onlangs nog te gast geweest bij radiozender 3FM en houdt hij regelmatig podcasts. Een erg inspirerende Podcast is die met Vince Ruiter. Je ziet hier wat mogelijk is, en hoe open en eerlijk Jia is.

Conclusie Bol Masterclass 2.0 en eindoordeel

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik positief over de Bol Masterclass. De cursus is zeer compleet en dubbel en dwars z’n geld waard. Je krijgt alle tools en informatie om aan het werk te gaan en jouw E-commerce business goed op te zetten.

Aan te raden

Ik raad je dan ook zeker aan om de training Bol Masterclass aan te schaffen en stap-voor-stap je business tot een succes te maken.

Instappen is overigens zonder risico, want dankzij de 14 dagen niet goed geld terug garantie kan je je geld terug krijgen als blijkt dat je toch niet tevreden bent .

Ben je nog niet overtuigd schrijf je dan in voor het gratis online webinar. Zo kan je eens een kijkje nemen in de Bol Masterclass. Doe dit wel snel want er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *