<

The Secret Skill – Rébien Ghazali; Review 2020

The secret skill
rebien-ghazali

Rébien Ghazali; Hij zal bij de meeste mensen nog vrij onbekend zijn, maar ik denk dat dit vrij snel zal gaan veranderen!

Rebien is, zoals zo veel Guru’s, iemand die zijn skills wil overbrengen naar anderen. In deze ”The Secret Skill review” ben ik gaan uitzoeken of Rébien en zijn cursus de moeite waard zijn om te gaan volgen.

Jouw ervaring en mate van skills die je hebt in het beoefenen van sales zal jouw succes (en omzet) bepalen. Deze cursus kan, als hij inderdaad zo goed is, voor veel mensen een uitkomst bieden in het behalen van grote successen en dus ook grotere omzetten.

Genereer meer sales, hogere winst en meer vrijheid

Genereer meer sales, hogere winsten en meer vrijheid. Dat klinkt goed, maar de vraag die bij de meeste mensen dan direct op komt spelen is: ”is dit niet te mooi om waar te zijn?”, en “is dit geen weg gegooid geld”?

Antwoord is relatief simpel, namelijk; mindset!

De juiste mindset bepaalt het grootste dan wel niet alles van jouw succes. Rébien heeft dit ook verwerkt in de cursus en daar kom ik zo nog op terug.

Laten we eerst eens gaan kijken naar wie Rébien Ghazali nu eigenlijk is en waarom hij geschikt is om jouw mentor te zijn op het gebied van sales.

SCHRIJF JE NU DIRECT IN VOOR DE GRATIS TRAINING

GEGEVEN DOOR REBIEN

Wie is Rébien Ghazali?

Ik ga er niet al te diep op in, want er bestaat een goede kans dat je inmiddels al wel weet wie Rébien is. Zijn reclames zijn namelijk net zo ”aanwezig” als die van Jia Ruan en zijn Bol Masterclass.

Rébien is een man van midden twintig. en hij is begonnen met het verkopen van kranten op straat. Rébien heeft een goede sales basis gelegd tijdens zijn baantje als krantenverkoper.

Vandaag de dag heeft hij al ruim €1.250.000,- euro omzet gegenereerd binnen 3 jaar tijd. Dit is netjes toch? Inmiddels is hij in zijn carrière nu al 4x verkozen als beste verkoper van een bedrijf waar 1.500+ mensen werken.

Hij heeft dus een aardige naam op weten te bouwen in een relatief korte tijd. Daarnaast houdt hij zich ook al 5 jaar bezig met wat hij zegt het aller leukste te vinden: namelijk mensen helpen met beter te worden in wat ze doen.

Hij heeft nu al ruim 300 mensen geholpen betere verkopers en ondernemers te worden door middel van the secret skill cursus ook wel de ”meer sales cursus” genoemd.

Rébien is een echte ”serial entrepreneur” zoals ze dit mooi noemen. Hij heeft meerdere bedrijven zoals zijn eigen sales bedrijf (winspire), meer sales, de meer succes podcast en the secret skill.

SCHRIJF JE NU DIRECT IN VOOR DE GRATIS TRAINING

GEGEVEN DOOR REBIEN

Onderstaande video geeft een goed beeld van Rébien. Zo leer je hem goed kennen.

The Secret Skill cursus: wat is het precies?

The secret skill is een cursus waar je niet maar 1 specifiek aspect leert. Je gaat in deze cursus niet alleen aan de slag met het leren van het genereren van een inkomen maar je gaat ook aan de slag met je mindset. Dit wil zeggen dat je leert wat je nodig hebt om (grote) successen te behalen.

Daarnaast ga je natuurlijk aan de slag met het beter worden in sales om zo een echte ”Next Level Salesman” (of vrouw) te worden.

Dit doe je door de bewezen methodes van Rébien te volgen aan de hand van zijn opgenomen videolessen. Je kan deze lessen in je eigen tijd en volgens je eigen planning volgen.

Het is een 10-weekse cursus, maar je kunt deze cursus echt in je eigen tempo volgen. Al het materiaal is meteen voor jou beschikbaar.Super handig dus. Al het materiaal is overigens levenslang beschikbaar. Ook nieuwe materialen komen automatisch in jouw online leeromgeving.

the-secret-skill-producten (1)

Mindset is heel belangrijk

Een groot deel van de cursus gaat over het aanleren van goede gewoontes en het creëren van de juiste mindset.

Mindset is een hele belangrijke “gave” in je leven. Het is een stukje herprogrammeren van je brein, en Rébien pakt dit op zijn eigen manier heel goed aan. Het heeft een hele fijne en positieve persoonlijkheid waardoor je ook echt enorme motivatie krijgt om te gaan knallen.

Ik weet vrijwel zeker dat het slagingspercentage van zijn cursisten aanzienlijk hoger liggen dan de concurrent.

Toegang tot de online omgeving

GA DIRECT NAAR DE GRATIS TRAINING

GEGEVEN DOOR REBIEN

Wat we bij elke cursus terugzien is een online omgeving met mede studenten met de zelfde interesses. Volgens vele miljonairs en succesvolle mensen is dit dé sleutel naar succes.

Omgeef je met gelijkgestemde mensen, met mensen die dezelfde doelen hebben als jij of nog beter: die dit al bereikt hebben. Je kunt daar nog meer van elkaar leren door het delen van succesverhalen en ervaringen.

Een ware sales expert als mentor

Als je besluit om aan the secret skill cursus te beginnen dan krijg je toegang tot een hele hoop producten. Hier vertel ik je zo wat meer over.

Wat ik graag wil benomen, is dat je Rébien als persoonlijke coach krijgt. Hij begeleid je dus in het gehele proces en is er altijd voor je.

Als je vastloopt, of even hulp nodig hebt of als je het echt niet meer weet dan kan je het hem persoonlijk vragen. Rébien heeft het al meegemaakt en is er om jou te helpen om je doelen te bereiken.

Je hebt de curusus aangeschaft. Wat nu?

Na aanschaf van de cursus kan je direct aan de slag gaan. Je krijgt namelijk toegang tot de online leeromgeving waar je alle producten terug kunt vinden.

Na aanschaf krijg je een email met je inloggegevens voor de leeromgeving. Vul deze in, verander je wachtwoord en geniet van je levenslange toegang tot de cursus. (Het is aan te raden om je gegevens goed te bewaren).

Als je eenmaal toegang hebt dan krijg je toegang tot alle producten. Dit zijn:

The secret skill cursus

The secret skill cursus is de volledige online videocursus. Hierin leer je sleutelen aan je mindset en de skills om een sales expert te worden.

Deze video’s zijn verdeeld over 10 weken en verschillen allemaal in lengte van 10 minuten tot een uur. 

Lifetime toegang tot de exclusieve Facebook groep

Hierboven had ik al benoemd hoe belangrijk het is om in een groep met gelijkgestemde mensen te komen. Rébien heeft in dit geval gekozen voor een besloten Facebook groep.

In deze groep zitten meerdere sales experts en natuurlijk andere cursisten die allemaal al een stuk verder zijn als jou. Je kunt dus ook gebruik maken van de expertise van de mensen in deze groep.

Wekelijkse groepscoaching

Je kunt gebruik maken van de wekelijkse groepscoaching met Rébien en andere cursisten uit de cursus. Je krijgt dan ook de gelegenheid om al je vragen te stellen Rébien helpt je persoonlijk zodat je vooruit kan gaan met je business.

wekelijkse-groepscoaching-rebien

Wat zit nog meer inbegrepen in deze training

  • The golden call script: dit is het script dat Rébien zelf gebruikt om zijn leads binnen te halen. Dit heeft hem en zijn cursisten al duizenden euro’s opgeleverd. Je hoeft dus niet zelf een script te gaan schrijven en deze op hoop van zegen te gaan proberen. Dit heb ik ooit geprobeerd en dit heeft niet heel erg goed uitgepakt. Het scheelt je een hoop gedoe, tijd en geld.
  • Pre-recorden salescalls: Je ziet in de praktijk hoe het werkt en hoe ”de master”, zoals hij zichzelf noemt, het aanpakt. Je leert hier enorm veel van en het zorgt ervoor dat het allemaal niet zo nieuw meer is bij jouw eerste sales call.

Natuurlijk is het spannend, maar zo heb je al een goede basis. Voor mij van veel waarde gebleken.

Mijn ervaring met The Secret Skill cursus

Ik vind dat dit een frisse cursus is die net weer even anders is dan andere cursussen. Niet alleen door de content, maar ook zeker door de mentor zelf. Rébien zelf is een nuchtere kerel met een goede kijk op het aspect ”ondernemen” en alle randzaken die hierbij komen kijken.

Ook andere ervaren en succesvolle ondernemers hebben niks anders dan lof over voor Rébien. Zo zijn Vasco Rouw, Jia Ruan en Joshua Kaats allen positief.

ervaringen-rebien-ghazali.PNG

Risico bij aanschaf van de cursus?

Je kunt de cursus dus risicovrij aanschaffen omdat je gebruik kan maken van de 14 dagen-niet-goed-geld-terug garantie Dit schept nog net even dat laatste beetje vertrouwen en zorgt er vaak voor dat mensen minder argwaan krijgen.

Heb je de cursus gekocht, maar vind je het toch niks? Dan kun je dus gewoon binnen 14 dagen je geld terugvragen.

14dagengarantie

Gratis training

Heb je alles gelezen maar ben je nog niet helemaal zeker genoeg om te starten maak dan gebruik van de Gratis training door Rébien

In deze training leert hij jou:

  • Een verborgen geheim om exponentieel snel te groeien
  • De miljardairs methode die jij kunt gebruiken om rijk te worden
  • Waarom het echt mogelijk is om alles te krijgen wat jij wilt, door THE SECRET SKILL™
  • ​Het onontdekte businessmodel waarmee je gemakkelijk €12.000,- per maand verdient

GA DIRECT NAAR DE GRATIS TRAINING

GEGEVEN DOOR REBIEN

Ook interessant voor jou

Omdat jij interesse toont in hoe jij op een andere manier geld kan verdienen zijn de volgende onderwerpen misschien ook wel interessant:

Please follow and like us:
Getagd: / / / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je deze blog interessant? Deel hem dan onder je vrienden ;)